Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. augusztus 21. 0 hozzászólás
 

Mint ahogy azt beharangoztuk, itt vannak az esti mérkõzések. Az elsõ játéknap igazából nem is egy nap, hanem három, hiszen mától egészen csütörtökig zajlanak a meccsek a de_nuke pályán. A mai este

newspic
Mint ahogy azt beharangoztuk, itt vannak az esti mérkõzések. Az elsõ játéknap igazából nem is egy nap, hanem három, hiszen mától egészen csütörtökig zajlanak a meccsek a de_nuke pályán. A mai este folyamán a legizgalmasabbnak az nGize és a WAVE Gaming összecsapása ígérkezik, de rajtuk kívül összecsap még a TAT az xTp-vel, illetve a GMPO a Freaks on eSport-al. Most pedig lássuk mikor és hol zajlanak majd a meccsek.

newspic
newspic nGize [ 16 : 06 ] newspic WAVE Gaming
LU1: Zyraxis - enri - plex - sk1M - stevie1ndR
LU2: Teladi - chico - paco - wiZZarD - woohoo

SourceTV: bcast06.blank-tv.de:50200
Dátum: 2007 augusztus 21. (kedd) 20:00

newspic
newspic TAT [ 16 : 14 ] newspic xTp
LU1: DakmorD - MaRs - OsIrIs - Scratchy - deryck
LU2: Fastje - Minister - bl4ck0ut - neXz - reTry

SourceTV: bcast06.blank-tv.de:50000
Dátum: 2007 augusztus 21. (kedd) 20:00

newspic
newspic Freaks on eSport [ xx : xx ] newspic GMPO
LU1: N/A
LU2: kahuna - rane - kP - Priest - png - Bish0p

SourceTV: bcast05.blank-tv.de:50300
Dátum: 2007 augusztus 21. (kedd) 20:00

És, hogy egy kis fogalma is legyen mindenkinek, hogy kik is ezek a csapatok, az elsõ pár meccs hírének végén -mint ahogy itt is- elolvashatjátok, hogy mit is kell tudni a jelenleg harcoló team-ekrõl. Tehát lássuk. A szereplõk
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


newspicNgize
A Berlini csapat igen jól szerepelt az EAS-Szezonjában és mindvégig a WAVE Gaming nagy ellenfelének számított, azonban õket a döntõig kísérve csak a második helyet kaparinthatták meg. Az elõzõ szezonban a srácok csak a középmezõnyig tudták felverekedni magukat, hiszen a 9. helsen végeztek, persze ez semmit nem jelent, de a mostani szezonban sem lehet valószínûleg sokal jobb helyezésre számítani tõlük.
Felállás: Zyraxis - enri - plex - sk1M - stevie1ndR
Honlap: http://www.ngize.com/

newspic WAVE Gaming
A Csapat már jó ideje nem tette tiszteletét az EPS keretein belül, azonban az amatõr ligában igen régi motorosoknak számítanak. Ennek legékesebb példája, hogy az elõzõ szezont õk nyerték meg. A csapat bár nevében régi sokan inkább mixteam-ként emlegetik, hiszen nincs stabil felállása és sok meccsükön kénytelenek beugró játékosokat alkalmazni, ami nem biztos, hogy sok jót hoz számukra a Pro sorozatban.
Felállás: Teladi - chico - pacopacito - wiZZarD - synp
Honlap: http://www.wavegaming.de/

newspic TAT
A Tactical Assault Team szintén az amatõr ligából került ki az idei szezonra. Ott a legjobb eredményük egy második helyezés volt, amivel megszerezték a bejutást a Profik közé. A csapatban már igen rég nem volt lineup változtatás, ami bizonyára sokat jelent majd a keményebb szezonban, viszont ha realisták akarunk maradni, akkor õket sem várjuk a középmezõnyön túlra.
Felállás: DakmorD - MaRs - OsIrIs - Scratchy - deryck
Honlap: http://www.tat4ever.com/

newspicxTp
A csapat elõször teszi be lábát a német elit játékába, azonban meghívásos alapon. Ezt nem annak köszönhetik, hogy eddig nagyon jók voltak, hanem annak, hogy a nemrég bekövetkezett felálláscsere révén igenis van helyük az EPS-ben.Az új felállás persze több meglepetést is rejtegethet, tehát igazán nem lehet még csak találgatásokba se belemenni, hogy mi fog velük történni.
Felállás: Fastje - Minister - bl4ck0ut - neXz - reTry
Honlap: http://www.xtp-clan.com/

newspicGMPO
A Gamepoint on-line már az elõzõ szezonban is felütötte a fejét, azonban ott inkább „csak ne utolsók legyünk, mert az égõ” alapon küzdöttek a fennmaradásért, ami valljuk be sikerült is, hiszen még ketten maradtak mögöttük az összesítésben. Ebbõl talán érzõdhet is, hogy a Team nem nevezhetõ túl kemény ellenfélnek a többiek számára de managerük nagyon bízik benne, hogy sikerül valamivel többet alkotni.
Felállás: kahuna - rane - kP - Priest - png - Bish0p
Honlap: http://www.gmpo.org/

newspic Freaks on Esport
Bár a team szintén nem nevezhetõ kimondottan keménynek mégis szinte biztos, hogy az elsõként szereplésben lesznek meglepetések és igen kemény konkurenciaként állhat majd egy-két csapattal szembe. A csapat felállását tekintve már jó ideje nem változott és elhivatottságuknak illetve olyan neveknek mint voo vagy hqq9r köszönhetõen szinte biztos, hogy tudnak majd alkotni, hiszen egyszer régen a harmadik szezonban már megmutatták
Honlap: http://www.foesport.de/

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3887
 
1634
 
 
 
kép 95
 
1636
 
 
kép 3113
 
1530
 
 
 
kép 494
 
1439
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu